[vc_row][vc_column][vc_column_text]Anketimi: “Pasojat e Pandemisë Covid19 në Sektorin e Shërbimeve” është një iniciativë e Albanian Business Services Association. Qëllimi I këtij anketimi është të mbledhja e informacioneve të vlefshme mbi impaktin dhe pasojat që pandemia COVID-19 po shkakton mbi këtë sektor. Priten sygjerime të mundshme mbi minimizimin e efektet negative të situatësPasqyrimi përfundimtar dhe sugjerimet do t’i prezantohen Qeverisë Shqiptare për shqyrtim. Kjo mund të ndikojë në përmirësimin e masave të marra për bizneset e shërbimit.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ult_buttons btn_title=”Shko tek Anketa” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fabsa.al%2Fsurvey%2F|title:Survey||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#a3772b” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” bb_tab_container=””][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply