[vc_row][vc_column][vc_column_text]Anketimi: “Fleksibiliteti dhe qëndrueshmeria e biznesit në kohë krize, e nxitur nga situata e pandemisë” është një iniciativë e Albanian Business Services Association. Qëllimi i këtij anketimi është tek mbledhja e informacioneve të vlefshme mbi pasqyrimin e gjendjes të punëmarresve. Gjatë anketimit të parë u pasqyrua prekja nga situata pandemike e biznesit dhe pasojat që la mbi të. Vëmendja e këtij anketimi këtë herë do të bjerë mbi të punësuarit: cilat kanë qënë situatat e krijuara me ata dhe si janë trajtuar ato deri më tani.

Priten sygjerime të mundshme mbi minimizimin e efektet negative të situatës. Pasqyrimi përfundimtar dhe sugjerimet do të prezantohen dhe bëhen publike gjatë Webinarit të datës 9 Dhjetor. Kjo mund të ndikojë në përmirësimin e masave të marra nga bizneset e shërbimit dhe jo vetëm.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ult_buttons btn_title=”Shko tek Anketa” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fforms.gle%2FWSFxpfyjnFiL6yKH8|title:Survey||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#a3772b” icon_size=”32″ btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” bb_tab_container=””][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply