Toggle menu

Blog

Formular Aplikimi

Ky formular shërben për zhvillimin e praktikave mësimore ose praktikave të punës pranë organizatës Albanian Business Servies Association-ABSA. Ofrimi i vendeve të këtyre praktikave është për Studentët e Fakultetit të Biznesit të Universitetit “Aleksandër Moisiu” pranë bizneseve anëtare të organizatës dhe biznese të tjera të...
Logo Web

ABSA aims to represent and defend the common, economic, and professional rights and interests of its members, BPO sector employees for the foreign and domestic market.

www.absa.al | +355 69 709 0439 | [email protected]

Copyright © 2020 ABSA. All Rights Reserved. | Privacy Policy