Toggle menu

Blog

THIRRJE PER SHPREHJE INTERESI

Albanian Business Service Association (ABSA) hap thirrjen për shprehje interesi drejtuar bizneseve që merren me teknologjinë X Reality(XR), Virtual Reality (VR) ose Augmented Reality (AR). ABSA është një organizatë e pavarur jo qeveritare, jo politike dhe jo-fitimprurëse e cila operon në sektorin e Shërbimeve të…

Siguria dhe Shëndeti në Punë

Në ditën ndërkombtare të sigurisë dhe shëndetit në punë , këtë vit është një nga elementët më të lakuar si pasoj edhe të Pandemisë Covid19 e cila në shumë aspekte ka thyer standartet e vendosura deri më sot . ABSA , si  një organizatë e…

Deklaratë për shtyp

Duke qenë se kriza e pandemisë botëore të COVID-19 është duke u zhvilluar më tepër, aspekte jetike të ekonomisë janë duke u vendosur përballë krizës së falimentimit. Një nga sektorët jetik që gjeneron punësim të konsiderueshëm për Shqipërinë është sektori i BPO (Proceset e Transferueshme…

Sign up with your email address to receive news and updates.

Logo Web

ABSA aims to represent and defend the common, economic, and professional rights and interests of its members, BPO sector employees for the foreign and domestic market.

Home
About
News
Events
Members Directory

Committee
Partners
Testimonial
Programmes
Contact Us

www.absa.al | +355 69 709 0439 | [email protected]

Copyright © 2020 ABSA. All Rights Reserved. | Privacy Policy