ABSA pjesë e samitit Global Woman

Të Shtunën 6 dhe Të Dielën 7 Prill, Shoqata e Shërbimeve të Biznesit Shqiptar ishte pjesë e samitit të organizuar nga Global Woman Club në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Udhëheqjes Zvicër.

Ne jemi jashtëzakonisht mirënjohës për mundësinë që na dha për t’u bërë anëtare të Klubit Global të Grave. Global Woman është në një mision për të inkurajuar gratë të mblidhen dhe të luajnë një rol në ndërtimin dhe fuqizimin e vetes për të qenë një udhëheqës në biznes, ndërmarrje sociale dhe komunitetet e tyre.