ABSA ftohet të jetë pjesë e Samitit Global të Udhëheqësve të Grave

Shoqata e Shërbimeve të Biznesit Shqiptar u ftua të jetë pjesë e Global Female Leaders Summit që bashkon udhëheqës të arritjeve të larta nga e gjithë bota. Ai përqendrohet në mënyra të reja të të menduarit dhe paraqet aspekte që ne mendojmë se tashmë i kuptojmë nga një këndvështrim i ri dhe i panjohur. Ky samit u mundëson grave të fillojnë një dialog; gra që formojnë shoqëritë dhe organizatat e tyre – gra që bëjnë shenjën e tyre. Samiti Global i Liderëve Femra përfshin një gamë të gjerë aspektesh, nga pyetjet thelbësore të ekonomisë botërore deri te iniciativat që demonstrojnë veprime shembullore në kohë krize. Ajo drejton vëmendjen drejt tregjeve dhe fushave të reja të veprimit për kompanitë dhe rajone, mundëson eksplorimin e përbashkët të vizioneve dhe strategjive dhe shtrin kufijtë e njohurive të mëparshme.

“Ju, femrat vendimmarrëse, po e formoni këtë dinamikë.”